web analytics

The Outpost (2018-) | Avanpostul | Serial Tv

Avanpostul (The Outpost) este un nou serial, premieră în România, care prezintă o nouă lume fantasy la DIVA începând de luni, 28 ianuarie (2019), de la 22:00, câte două episoade.

44min | Actiune, Fantastic | Seriale TV (2018– )

Serialul spune povestea orfanei Talon, singura supraviețuitoare a rasei numite „Blackbloods”. După ce întregul ei sat a fost exterminat de o bandă de mercenari, Talon duce o viață solitară și descoperă că are anumite abilități care o fac mai rapidă, mai puternică și îi permit să se vindece mai repede decât majoritatea oamenilor.

După un deceniu, Talon se ascunde chiar sub ochii tiranicului regim al Primului Ordin, dar nu pierde nici o clipă din vedere scopul, acela de a-și răzbuna familia.

Călătorește către o fortăreață fără de legi, la granița lumii civilizate, traversând peisaje spectaculoase pline de creaturi fantastice în căutarea asasinilor. Imediat ce zărește Avanpostul, este atacată de o creatură feroce la timp pentru a fi salvată de căpitanul Garret Spears (Jake Stormoen), un adevărat cavaler în armură strălucitoare, frumos, șarmant și dur. @cinemagia.ro.

Official Trailer:

Actori: Jessica Green, Jake Stormoen, Imogen Waterhouse, Anand Desai-Barochia
Regizor: John Lyde, Marc Roskin, Kurt Knight
Creator: Jason Faller, Kynan Griffin
Studio: Arrowstorm Entertainment
Distribuitor international: Electric Entertainment

Leave a Reply