web analytics

The Business of Drugs (2020) | Afacerile cu medicamente și droguri

Pentru a detalia felul în care drogurile duc la comportamente riscante, chiar fatale, o fostă analistă CIA investighează economia a șase substanțe ilicite. Miniserialul a debutat pe data de 14 iulie 2020 si cuprinde 6 episoade:

1. Cocaină
De la cultivare la contrabandă și vânzare, fosta analistă CIA Amaryllis Fox investighează ciclul economic al cocainei, extrem de profitabil, însă letal.

2. Sintetice
În ciuda potențialelor beneficii terapeutice, MDMA e trecut în ilegalitate, unde, alături de analoagele sintetice, a devenit un drog popular la petreceri.

3. Heroină
Fox merge în Kenya, unde vorbește cu oamenii care trăiesc și muncesc în prima linie a uneia dintre cele mai noi și profitabile rute de heroină din lume.

4. Metamfetamină
Amenințarea globală a metamfetaminei infectează Myanmarul, devenit epicentru al producției și distribuției în Asia de Sud-Est din cauza politicii și istoriei complexe.

5. Canabis
În ciuda legalizării marijuanei în California, aproximativ 80% din vânzările de canabis din acest stat încă au loc pe piața neagră. Fox încearcă să afle de ce.

6. Opioide
Fox explorează modul în care oxicodona, care dă o dependență extrem de puternică, continuă să devasteze America și chiar să împingă persoanele dependente către heroină.

documentar, crimă | mini-serie TV | 14 Iulie 2020 | Netflix

Actori: Amaryllis Fox, Yasmin Hurd, Rodrigo Canales
Prezentat de: Amaryllis Fox
Producator: Leila Abu-Saada, Gillian Brown, Liz Fields, Beth Morrissey
Studio: Netflix

Leave a Reply