web analytics

Tenet (2020) | Official Trailer

Tenet‘ filmul semnat de Christopher Nolan este o poveste epică a cărei acțiune debutează în lumea spionajului internațional.

Nolan a scris și regizat filmul, folosind un amestec de tehnici specifice IMAX® și 70mm pentru a-şi transpune povestea pe marele ecran. „Tenet” a fost filmat în diferite locaţii din șapte țări.

“Tenet” este produs de Emma Thomas și Christopher Nolan. Thomas Hayslip a avut rolul de producător executiv.

Distribuția internațională este condusă de John David Washington și îi include şi pe Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, alături de Michael Caine și Kenneth Branagh.

Echipa de creație din spatele camerei de filmat a lui Nolan îi include pe directorul de fotografie Hoyte van Hoytema, designerul de producție Nathan Crowley, editorul Jennifer Lame, designerul de costume Jeffrey Kurland, supervizorul de efecte vizuale Andrew Jackson și supervizorul de efecte speciale Scott Fisher. Partitura muzicală este compusă de Ludwig Göransson.

Christopher Nolan se afla in spatele unora dintre cele cunoscute blockbustere: Inception, Interstellar, Dunkirk si Darknite. Warner Bros. Pictures vă prezintă o producţie Syncopy Production, un film de Christopher Nolan, „Tenet”.

REZUMAT: filmul prezintă viața unui om care încearcă să prevină Al Treilea Război Mondial prin intermediul renașterii și călătoriei în timp.

Actiune, Drama, Sci-Fi | 17 Iulie 2020 (RO | UK)

Actori: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Clémence Poésy, alături de Michael Caine, Kenneth Branagh
Regizor: Christopher Nolan
Scenarist: Christopher Nolan
Studio: Warner Bros. Pictures
Distribuit in Romania de Vertical Entertainment

Leave a Reply