web analytics

Southern Survival (2020-) | Kitul de supraviețuire

Echipa BattlBox testează produse concepute să-i ajute pe oameni să supraviețuiască în situații periculoase, care includ exploziile, dezastrele naturale și intrușii.

2020 | 7+ | 1 sezon (8 episoade)| Reality-TV | Seriale TV | Netflix

1. ” Focul” – 3 Iulie 2020
Echipa BattlBox face teste cu produse ce au legătură cu focul, inclusiv chibrituri care nu pot fi stinse, materiale ignifuge și scări de evacuare.

2. “Evadarea” – 3 Iulie 2020
Membrii echipei studiază lucrurile în profunzime, la propriu. Ei testează produse ce pot salva viața celor blocați într-o mașină scufundată.

3. “Operațiunea de salvare” – 3 Iulie 2020
Pregătește-te pentru un team building puțin diferit. Daniel și echipa sa pleacă în sălbăticie, într-o misiune de salvare a unui manechin „rănit”.

4. “Cuțitele” – 3 Iulie 2020
Brandon lansează o provocare pentru o legendă a cuțitelor personalizate. Steve testează flăcări care topesc lanțuri. Daniel și Mikki proiectează și produc o lamă nouă.

5. “Combaterea frici” – 3 Iulie 2020
Mikki e speriat de șerpi. Daniel e îngrozit de înec. Brandon își face griji pentru protecția familiei sale. De data asta, echipa trebuie să-și înfrunte temerile.

6. “Cum să supraviețuiești unui uragan” – 3 Iulie 2020
Se apropie un uragan, așa că Daniel, Brandon, Mikki și Steve sunt foarte motivați să găsească cele mai bune echipamente pentru a rezista vântului și inundațiilor.

7. “Supraviețuirea în vacanță” – 3 Iulie 2020
Doar pentru că sunt în vacanță, nu înseamnă că nu sunt pregătiți. Echipa testează un cuptor solar, un arzător și un lansator de momeală.

8. “Cum să supraviețuiești unui dezastru natural” – 3 Iulie 2020
Cutremure, avalanșe și alunecări de teren, ce grozăvie! Membrii echipei testează produse concepute pentru a-i ajuta să supraviețuiască dezastrelor naturale.

Leave a Reply