web analytics

Love, Weddings & Other Disasters (2020)

Love, Weddings & Other Disasters (2020) | Iubire, nunți și alte dezastre

Poveștile întretăiate ale mai multor cupluri, unele în formare, unele pe cale să se destrame, altele care doar visează să fie împreună, toate, unite de participarea la organizarea unei nunți.
Jessie organizează contracronometru nunta fastuoasă a unei cliente, Liz, care se căsătorește cu Richard, candidat la primărie. Va lucra alături de un proprietar de restaurant faimos, Lawrence Phillips. Lawrence iese la întâlnire pe nevăzute cu Sara, o femeie care e oarbă. Mack, liderul unei trupe, acceptă să cânte la nuntă, și înfiripă o relație cu Jessie.
Fratele lui Richard, viitorul mire, participă la o emisiune TV de întâlniri amoroase pe care o poate câștiga doar dacă rămâne alături de partenera lui, Svetlana, cât mai mult timp posibil. Căpitanul vasului unde va avea loc nunta, Ritchie, se îndrăgostește de o fată pe care nu știe cum o cheamă, și nici unde o poate găsi, pentru că nu a apucat să vadă decât că are un tatuaj cu un pantof de cleștar. Cu toții se străduie să ofere viitorilor miri cea mai frumoasă și mai romantică zi din viața lor, încercând, în același timp, să facă față haosului din viața lor personală.

2020 | AP12 | 1h 36m | Comedie, Romantic, Dragoste | 4 iunie 2021 (RO) / 4 decembrie 2020 (USA)

Actori: Maggie Grace, Diane Keaton, Jeremy Irons
Regizor: Dennis Dugan
Scenarist: Dennis Dugan
Studio: Saban Films
Distribuit în România de Ro Image 2000, Prorom

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.