web analytics

Intrigo: Death of an Author (2020) | Official Trailer

O mică barcă răszbește să plutească printr-o mare tulburată de pe coasta olandeză. Un singur om la cârma. Câteva zile mai târziu, când vântul s-a instalat, rămășițele distruse ale bărcii vor fi găsite câțiva kilometri spre sud.

Între timp la Stockholm. David este contactat de editorul său. La editură este adus un manuscris al celebrului autor Germund Rein. David a tradus lucrările anterioare ale lui Rein și i se oferă acum prima opțiune de a aborda acest manuscris. Cu toate acestea, manuscrisul a ajuns în Suedia îmbrăcat în circumstanțe ciudate. Nu a fost publicat în țara de origine. Manuscrisul este cel original și vine însoțit de o scrisoare care precizează că în niciun caz cartea nu trebuie tipărită în limba sa inițială.

De asemenea, David află că autorul Germund Rein și-a luat viață atașând o greutate corpului său și dispărând în adâncurile Atlanticului. Scrisoarea trebuie să fi fost ultimul lucru pe care l-a scris înainte de a încheia toate socotelile sale.

R | 1h 46min | Crima, Drama, Mister | 17 Ianuarie 2020 (USA)

Actori: Ben Kingsley, Benno Fürmann, Tuva Novotny, Michael Byrne, Veronica Ferres, Daniela Lavender, Tor Clark, David Lowe, Jason Riddington, Sandra Dickinson
Regizor: Daneil Alfredson
Scenarist: Birgitta Bongenhielm, Daniel Aldredson
Studio: Lionsgate

Leave a Reply