web analytics

Fantasy Island (2020) | Insula fanteziilor

“Fantasy Island” este o adaptare horror a cunoscutului serial TV al anilor ’70, despre o insulă resort feerică.

Pe Insula fanteziilor, într-o staţiune tropicală de lux, enigmaticul Mr. Roarke transformă în realitate cele mai ascunse visuri ale oaspeţilor săi. Dar atunci când fanteziile se transformă în coşmaruri, oaspeţii, pentru a-şi salva viaţa, trebuie să dezlege misterul insulei.

Melanie Cole (Lucy Hale) vrea să-şi vindece rănile răzbunându-se pe cineva care o teroriza în copilărie. Fantezia prinde viaţă: acea persoană apare subit în carne şi oase în faţa ei, iar în fantezie, Melanie se află la butoane. Dar oare are puterea să-și pună în aplicare planul de răzbunare?

Mistuită de regrete, Gwen Olsen (Maggie Q), ar vrea să-și schimbe alegerile decisive, să o ia pe alt drum, care să-i aducă fericirea şi liniştea. E posibil? Poate, dar va trebui să treacă prin infern pentru asta.

Poliţistul Patrick Sullivan (Austin Stowell) visează să-şi vadă tatăl, care a murit în misiune, dar fantezia îl obligă să exploreze zone mai profunde. Ca un copil inocent, îşi imaginează că se poate juca cu arme adevărate pentru a-i elimina pe răufăcători, dar lucrurile scapă de sub control.

JD (Ryan Hansen) nu are ambiții mari: doar își aduce pe insulă fratele vitreg pentru a se distra fără restricții, dezlănțuindu-și fanteziile într-o petrecere sub cerul liber. @cinemagia.ro

PG-13 | 1h 49min | Aventura, Comedie, Fantezie | 14 Februarie 2020 (Romania)

Actori: Maggie Q, Michael Peña, Portia Doubleday, Kim Coates, Lucy Hale, Parisa Fitz-Henley
Regizor: Jeff Wadlow
Scenarist: Jillian Jacobs, Christopher Roach
Studio: Columbia Pictures
Distribuit in Romania de: InterComFilm Distribution

Leave a Reply