web analytics

F9 (2020) | Fast and Furious 9

Dominic Toretto pare să ducă o viață liniștită departe de activităţile anterioare, cu Letty și fiul său, micuțul Brian. Ei știu că pericolul se ascunde întotdeauna sub orizontul lor pașnic. De această dată, amenințarea îl va forța pe Dom să se confrunte cu păcatele trecutului său. Echipa se adună din nou pentru a opri un complot care va zgudui lumea, condus de cel mai priceput asasin și șofer experimentat pe care l-au întâlnit vreodată: un om care se întâmplă să fie și fratele abandonat al lui Dom, Jakob (rol jucat de un alt wrestler – John Cena)!

F9 este regizat de Justin Lin, la fel ca și cel de-al treilea, al patrulea, al cincilea și al șaselea capitol al seriei, care au avut un succes global. Acțiunea se desfășoară pe tot globul – de la Londra la Tokyo, din America Centrală la Edinburgh și dintr-un buncăr secret din Azerbaidjan până pe străzile întunecate din Tblisi. Pe parcurs, vechii prieteni vor fi înviați, vechii dușmani se vor întoarce, istoria va fi rescrisă, iar adevăratul sens al familiei va fi testat ca niciodată.

Premiera filmului Fast & Furious 9 se amână cu aproape un an, pana pe 2 aprilie 2021.

2h 15min | Actiune, Aventura, Crima | 22 Mai 2020 (USA) 2 Aprilie 2021 (USA)

Actori: Charlize Theron, John Cena, Vin Diesel, Helen Mirren, Michelle Rodriguez
Regizor: Justin Lin
Scenarist: Daniel Casey
Studio: Universal Pictures

„Paul Walker a jucat în franciza ”Fast & Furious” încă de la început, alături de Vin Diesel, având rolul polițistului sub acoperire Brian O’Connor. Din nefericire, în noiembrie 2013, în timpul unei pauze de filmare pentru ”Furious 7”, Walker a murit, la vârsta de 40 de ani, într-un oribil accident de mașină. După rescrierea scenariului și refacerea unor scene, ”Furious 7” a folosit scenele deja filmate cu Walker, tehnologia CGI și imagini cu frații acestuia, Cody și Caleb, pentru a-i oferi personajului Brian O’Connor o ”ieșire din scenă” onorabilă. Chiar dacă O’Connor a fost menționat, pe scurt, în filmul din 2017 ”Fate of the Furious”, nu a apărut pe marele ecran. Acum, se pare că Brian O’Connor (interpretat de Paul Walker) va apărea în cel mai recent film al francizei ”Fast & Furious”, într-un flashback din trecutul personajului Dominic Toretto (interpretat de Vin Diesel)”. @protv.ro

Leave a Reply