web analytics

Extrapolations (2023 – ) | Seriale Tv

Extrapolations este un nou serial de televiziune, o dramă antologică americană creată de Scott Z. Burns pentru Apple TV+ și va fi difuzat începând cu data de 17 martie 2023.

Serialul este o dramă, care se concentrează pe schimbările climatice și pe evoluția consecințelor acestora asupra umanității. Opt povești împletite despre dragoste, muncă, credință și familie de pe tot globul vor explora alegerile apropiate tuturor, care trebuie făcute atunci când planeta se schimbă mai repede decât populația. Fiecare poveste este diferită, dar lupta pentru viitorul nostru este universală.

Și atunci când soarta umanității se confruntă cu un ceas care ticăie, bătălia dintre curaj și mulțumire nu a fost niciodată mai urgentă. Suntem suficient de curajoși să devenim soluția pentru propria noastră distrugere înainte de a fi prea târziu?

TV Serial | 2023- | TV-MA | Dramă, Comedie, Mister | Premiera: 17 Martie 2023 (Apple+)

Actori: Meryl Streep, Sienna Miller, Kit Harington, Daveed Diggs, Edward Norton, Diane Lane, Tahar Rahim, Yara Shahidi, Matthew Rhys, Gemma Chan, David Schwimmer, Adarsh Gourav, Keri Russell, Marion Cotillard, Forest Whitaker, Eiza González, Murray Bartlett, Indira Varma, Tobey Maguire, MaameYaa Boafo, Hari Nef, Heather Graham, Michael Gandolfini, Cherry Jones, Gaz Choudhry, Ben Harper, Judd Hirsch, Neska Rose
Regizor: Scott Z. Burns
Creator: Scott Z. Burns
Studio: Media Res, Apple
Distribuit de: Apple TV+
Țară de origine: USA

Leave a Reply