web analytics

Coming Home Again (2019) | Official Trailer

Bazat pe un eseu personal de Chang-rae Lee publicat în The New Yorker, Coming Home Again este o dramă intimă de familie despre o mamă, un fiu și povara așteptărilor familiei.

Chang-rae, un coreean american de primă generație, s-a întors la casa familiei sale din San Francisco pentru a-și îngriji mama bolnavă. El vrea doar să-și îndeplinească rolul de a-și ingriji mama, dar trebuie să se împace și cu emoțiile sale conflictuale față de mama sa.

Filmul are loc pe parcursul unei zile întregi. În această zi, el încearcă să pregătească o cină tradițională coreeană pentru Revelion, cel pe care l-a gătit mereu pentru familie. Grija și precizia care stau la pregătirea acestei mese îi oferă timp să reflecteze asupra relației intense dintre ei.

Amintirile despre aceasta devin o ușă către o femeie care era mult mai mult decât mama pe care credea că o știe. Chang-rae se confruntă acum cu dilema trăirii cu cicatricile permanente ale sacrificiului familiei nerezolvate sau cu riscul de a deschide noi răni

1h 26min | Drama | 23 Octombrie 2020 (USA)

Actori: Justin Chon, Jackie Chung, Christina July Kim
Regizor: Wayne Wang
Scenarist: Wayne Wang, Chang-Rae Lee
Studio: Outsider Pictures

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.