web analytics

Clouds (2020) | Official Trailer

Bazat pe o poveste adevărată incredibilă, Zach Sobiech, în vârstă de 17 ani, este un liceu iubitor de distracție, cu un talent muzical neșlefuit.

Dar la primele săptămâni din ultimul an de liceu, tocmai când fata visurilor sale devine în sfârșit interesată de el, lumea lui Zach se răstoarnă atunci când află că cancerul său s-a răspândit și că acum mai are doar șase luni de trăit.

Cu timpul limitat care i-a rămas, Zach și cel mai bun prieten al său – Sammy, partener de compoziție, decid să-și urmeze visurile și, în cele din urmă, să facă un album. Ceea ce nu știu ei încă, este că lumea va înnebuni după muzica lor și vor deveni un fenomen viral.

Odată cu scurgerea timpului, Zach se confruntă cu realitatea că, indiferent de modul în care își petrece timpul, va răni oamenii pe care îi iubește cel mai mult, inclusiv dragostea vieții sale Amy. Pe măsură ce starea de sănătate a lui Zach începe să se înrăutățească, el este lăsat să ia decizii dificile despre cum să-și petreacă timpul și, mai important, cu cine.

În cele din urmă, el descoperă că cel mai bun mod de a-și lua rămas bun este prin muzica și așa ia naștere piesa sa de succes CLOUDS.

Cu o privire crudă, nefiltrată și frumoasă asupra sfâșietoarei dualități a vieții, setată pe muzica înălțătoare, povestea inspiratoare a lui Zach este o dovadă a ceea ce se poate întâmpla atunci când începeți să trăiți ca și cum fiecare zi ar fi ultima.

PG-13 | 2h 1min | Dramă, Muzical | 16 Octombrie 2020 (USA)

Actori: Fin Argus, Sabrina Carpenter, Madison Iseman, Neve Campbell, Tom Everett Scott, Lil Rel Howery
Regizor: Justin Baldoni
Scenarist: Kara Holden
Studio: Disney+

Leave a Reply