web analytics

Choose or Die (2022) | Alegi… sau mori

O tânără programatoare este protagonistul unui joc horror de supraviețuire din anii ’80. În timpul jocului, aceasta descoperă un blestem ascuns, care are ca rezultat distrugerea realității. În cele din urmă, protagonista este obligată să ia decizii terifiante și să se confrunte cu urmările acestui blestem.

Pe măsură ce jocul progresează, tânăra programatoare își dă seama că acesta nu este doar un joc oarecare, ci că este legat de o experiență reală. Ea descoperă că jocul conține un cod ascuns, care declanșează blestemul, și încearcă să găsească o soluție pentru a inversa efectele acestuia.

În timp ce încearcă să găsească o soluție, tânăra programatoare este nevoită să ia decizii terifiante, cum ar fi să lupte cu monștri și să ia decizii care ar putea duce la moartea altor personaje. Ea își dă seama că viața ei și a celor din jurul ei depind de alegerile pe care le face în joc.

În cele din urmă, protagonistul reușește să găsească o soluție pentru a inversa efectele blestemului și reușește să salveze lumea din joc. Însă, tânăra programatoare rămâne cu traume puternice și cu sentimentul că realitatea și jocurile video pot fi mult mai periculoase decât s-ar fi așteptat vreodată.

2022 | 16+ | 1h 25m | Thriller, Dramă, Horror | 15 Aprilie 2022 (USA)

Actori: Angela Griffin, Ryan Gage, Robert Englund, Asa Butterfield, Iola Evans
Regizor: Toby Meakins
Scenarist: Simon Allen
Distribuit de: Netflix

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.