web analytics

Bella Santiago – Dulce Prisionero | Official Single

Bella Santiago lansează o nouă piesă cu versuri spanglish, ritmuri latino, moombahton si influențe pop – ‘Dulce Prisionero’!!

Compusă de către Adi Colceru, Andreea Moldovan și Danny Mazo, single-ul „Dulce Prisionero” are la bază povestea caliente a fiecărui îndrăgostit, ce începe atunci când săgeata lui Cupidon lovește în inimă. „Dulce Prisionero” este un single plin de pasiune și energie, potrivit pentru zilele hot de vară.

Artista s-a făcut remarcată în 2016 în cadrul show-ului „Românii au talent”, iar un an mai târziu a lansat primul single și videoclip din cariera sa solo, „Unpredictable”. În septembrie 2017 începe colaborarea cu trupa Jukebox și lansează piese precum „Vocea ta” și „Auzi cum bate”, iar un an mai târziu, împreună cu trupa participă la Selecția Națională Eurovision 2018.

La finalul lui 2018, frumoasa artistă a câștigat inimile ascultătorilor și a fost desemnată marea câștigătoare X Factor. Bella a reușit în finală să cucerească atât jurații „X Factor”, cât și publicul cu piesele „Fată verde”, „Cine m-a făcut om mare”, dar și cu un mash-up format din hiturile celebrei Beyonce.

Lyrics:
Que pasa?
El amor se va de casa
Eres una amenaza
Para mi corazón

Que loca
Yo se que te provoca
Un beso de mi boca
No es solo un rumor

Oh mama, Oh mama it’s going down
Oh mama Oh mama come see me now

Ayayayayayay
Dulce prisionero yo te chiero
Ayayayayayay
Dance with me in the night
Rompe rompe rompe don’t play
Rompe rompe rompe don’t play
Yo quiero caminar contigo mi amor!

Soy Bella
Y te canto acapella
Soy todo lo que anhelas
No hay otra como yo

Que Loca
Mi piel no se equivoca
Te quema si me tocas
Yo quiero tu calaor

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.